Магазин за бои Благоевград

Дизайн

Екстра Колор предлага на своите клиенти модерни цветови проекти, съобразени с вкусовете и изискванията на всеки един от тях. Магазинът предлага посещения на обекти и професионално консултиране при избора на цветове и видове декоративни мазилки, както и за тяхното естествено съчетаване.

Разбира се, по-взискателните наши клиенти могат да се доверят и на професионалните дизайнери и архитекти, с които фирмата работи.

Изпълнение на мазилки

Екстра Колор осигурява професионално изпълнение на всички свои декоративни бои и мазилки. Апликаторите на фирмата са преминали специално обучение при нашите партньори в Италия, Германия и Англия. При изпълнението на декоративни мазилки от наши апликатори, стриктно се спазва технологията за нанасяне и се използват единствено  оригиналните материали на производителя. Така можем да гарантираме високо качество и неповторима визия на избраната от клиента декоративна мазилка.

Боядисване

Екстра Колор осигурява професионално ръчно и машинно, интериорно и екстериорно боядисване на частни и обществени сгради по най-съвременни технологии и стандарти за качество. Професионалното боядисване и качеството на влаганите материали гарантират изключителен и траен краен резултат.

Обучение

Екстра Колор организира курсове и семинари за професионални апликатори и бояджии. Лектори на семинарите са апликатори от водещи европейски производители на бои и мазилки. Освен всичко това, всеки наш клиент, който има желянието и смелостта да опита сам да си изпълни декоратина боя или мазилка, може да разчита на много внимание и професионално обяснение на начина на нанасяне и тънкостите при работа с материалите.

Полезни съвети

Полезни съвети при боядисване с латекс

Преди да започнем със съветите за боядисване с латекс е важно да уточним каква е основата:
-шпакловка
-латекс
-постна боя
-грапава мазилка
При всяка от изброените основи е желателно да се нанесе грунд.Грунда обира праха и прави по-добро сцепление с латекса.
Друго важно нещо е, че покривността на латекса зависи от това върху каква основа се полага.
Когато основата е шпакловка с положен грунд разходната норма на латекса е значително по-малка от всички останали видове основи.
Желателно е когато си купувате латекса да споделите с консултанта върху каква основа ще се полага, за да може той да ви препоръча количеството, което ще бъде достатъчно за вашата квадратура.

Полезни съвети при полагане на декоративни мазилки

Приполагането на декоративна мазилка основата задължително трябва да бъде шпакловка.

Полага се грунд, след което има подложка за мазилката и вече сме готови за полагане на декоративна мазилка.

Нашия продуктив каталог може да разгледате ТУК